KEBABHUUS

KEBABHUUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 875 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebabhuus. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 0:36 Eten 20 min telaat. Na 3 kwartier bereidings tijd voor maar 2 maaltijden. Eten was verder prima
25 jul 2022 om 20:09 Top wederom
21 jul 2022 om 23:45 Kipcorn en kipnuggets veels te lang in de frituur
17 jul 2022 om 8:08 iets langer moeten wachten maarja wat wil je op een zaterdag! Eten is prima! Zeker voor herhaling vatbaar :)
17 jul 2022 om 0:41 Me and the Kids zaten te denken, Wat ze het kababhuus uut kootjebroek zouden schenken. Ze kwamen helemaal naar Barneveld, en het kostte niet eens zoveel geld. De bezorging kostte weinig tijd, en de 45 kipnuggets waren van exclusief hoge kwaliteit.T/D
16 jul 2022 om 4:15 Veel langer moeten wachten dan afgesproken zaak telefonisch niet bereikbaar het was koud patat van de kapsalon was melig stukken vlees aangebrand erg jammer je betaald er wel voor valt het zo tegen net of je snel de restjes voor sluitingstijd krijgt
14 jul 2022 om 9:37 Meer als 1,5 uur op het eten moeten wachten.. vervolgens krijg je een kroket die ontploft is in de frituur want er zit totaal geen inhoud meer in. Helemaal klaar der mee
12 jul 2022 om 20:33 Ik hadden het om 18 30 gevraagd maar kwam om 18 45 uur
24 jun 2022 om 20:20 Grote friet besteld, heel weinig friet gekregen. Zaak gebeld want normaal in orde, “is een normale portie meneer” 20-30 frietjes op zijn hoogst
30 mei 2022 om 21:41 lekkere doorbakken friet. beetje gek smakende satesaus en de groenten in de durum waren niet vers, die heb ik er uit gehaald.
27 mei 2022 om 20:17 Wederom top Tnx guy's
20 mei 2022 om 21:16 Het was heerlijk